6948447497 Γαζή 107, Βόλος pantazisgiorgosm@gmail.com
hero image

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Κατασκευές & ανακαινίσεις κτιρίων Βόλος


Η εταιρεία

Η Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία, με έδρα στον Βόλο, αποτελεί πρωτοπόρο παράγοντα στον χώρο της κατασκευής, διακρινόμενη για την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την επαγγελματική ακεραιότητα που χαρακτηρίζει το έργο μας.
Με στόχο να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής, από τον σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση των έργων. Εξειδικευόμαστε σε διάφορους τομείς, όπως η κατασκευή κτιρίων, η ανακαίνιση, οι υδραυλικές εργασίες και οι εργασίες έργων υποδομής.


Η ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε έργου μας έχει εξασφαλίσει τη φήμη μιας εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επιλέγουμε πάντα υλικά και τεχνολογίες που προάγουν την αντοχή και τη βιωσιμότητα των έργων μας, ενώ παράλληλα λαμβάνουμε υπόψη τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της κατασκευής.

 

Η συνεχής εκπαίδευση και η ενημέρωση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες είναι για εμάς απαραίτητες, προκειμένου να παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον κλάδο.
 

Στοχεύουμε όχι μόνο στην άριστη ποιότητα των κατασκευαστικών μας εργασιών, αλλά και στη δημιουργία διαρκών σχέσεων με τους πελάτες μας, βασισμένων στην εμπιστοσύνη, τον επαγγελματισμό και τη διαφάνεια.

Επιλέγοντας την Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία, επιλέγετε έναν συνεργάτη που αξίζει την εμπιστοσύνη σας και προσφέρει λύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

Πολύχρονη εμπειρία από το 1991!


Ρωτήστε μας για ευκολίες πληρωμής!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ